Dag 3: Review The Dark Eye: Chains of Satinav
23 Jun 2014 door Sneaker
Op dag drie hebben we een review van The Dark Eye: Chains of Satinav. Hierin spelen we Geron die als kleine jongen ooit werd hij aangewezen door een kwaadaardige profeet die in zijn dorp op de brandstapel ter dood werd gebracht. Als jaren later allerlei onheil plaats begint te vinden weet de bevolking zeker dat Geron de schuldige is.

Of dit een spannende adventure oplevert, kan je lezen in Vanya's review.
| Berichten: (0)


Dag 2: Review Bosch's Damnation
22 Jun 2014 door Sneaker
Wij zijn dit jaar niet de enige die ons tienjarig jubileum vieren. Ook de Carol Reed Mystery serie vierde dit jaar het tiende deel in de serie. In Bosch's Damnation wordt Carol benaderd door George, schoonmaker en hulp van de zoon van Zweedse ingenieur, entrepreneur en avonturier Malte Stierngranat. De hele familie is verdwenen. Carol gaat op onderzoek uit. Net op het moment dat het onderzoek vast lijkt te lopen, wordt het vriendje van Maltes kleindochter dood gevonden.

Dit is het eerste spel in de serie dat zich afspeelt in de winter. Is dat genoeg om het tiende deel tot het beste van de serie uit te roepen. Je leest het in onze review.
| Berichten: (0)


Dag 1: Adventure Island is jarig!!!
21 Jun 2014 door Sneaker
Het is weer 21 juni en dat betekent feest. Adventure Island is tien jaar oud geworden. Zoals ieder jaar gaan we dit natuurlijk weer een week lang vieren met iedere dag nieuwe artikelen en natuurlijk cadeautjes.

Dit jaar kunnen jullie kans maken op de nieuwste adventure uit de Carol Reed Mystery serie, Bosch's Damnation. Je hoeft ons alleen maar te feliciteren. Dus ga snel naar onze prijsvraagpagina en doe mee.
| Berichten: (0)


Grim Fandango Remastered aangekondigd
12 Jun 2014 door Sneaker
De E3 is weer van start gegaan. Op de grootste game beurs van het jaar worden gamers lekker gemaakt met trailers en demo's van spellen die we de komende tijd kunnen verwachten. Ook het adventure genre laat ook van zich horen en hoe.

Grim Fandango keert terug. Tim Schafer komt met een geremasterde versie van deze klassieker die momenteel alleen voor de Playstation 4 en de PS Vita is bevestigd. Andere platformen moeten nog besproken worden. Momenteel zal dit echter een Sony exclusive worden.

Mocht je nog niet bekend zijn met Grim Fandango, lees dan snel onze review van de PC versie van deze klassieker.
| Berichten: (0)


Fijne Paasdagen!
20 Apr 2014 door Sneaker
Namens de volledige crew van Adventure-Island willen wij iedereen hele fijne paasdagen toewensen!
| Berichten: (1)


Twee nieuwe releases
30 Mar 2014 door Sneaker
Er zijn weer twee nieuwe adventures uitgekomen. We beginnen op de PC met het tiende deel in de Carol Reed serie met Bosch's Damnation. In 1994 overleed de Zweedse ingenieur, entrepreneur en avonturier Malte Stierngranat en werd begraven in de door hem ontwikkelde piramide. Op een koude winterdag wordt Carol benaderd door George, schoonmaker en hulp van Maltes zoon Erik en zijn familie. De hele familie is verdwenen. Carol gaat op onderzoek uit. Net op het moment dat het onderzoek vast lijkt te lopen, wordt het vriendje van Maltes kleindochter dood gevonden.

Dit zal het eerste spel in de serie worden dat zich zowel in de zomer als in de winter afspeelt en is vanaf nu te koop op de offici�le site van de makers. Daar is ook een demo te downloaden.

Voor de tweede nieuwe adventure moeten we naar de Nintendo 3DS. Twee grootheden die de handhelds van Nintendo al jaren onveilig maken komen nu samen in een eigen game. In Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney komen zowel Phoenix Wright en Maya als Professor Layton en Luke in aanraking met een jong meisje genaamd Espella. Ze luit het begin in van een groot avontuur waarin je je hersens moet pijnigen om pittige puzzels op te lossen en goed moet opletten om leugens op te pikken uit de verklaring van een getuige.

Het spel is direct te verkrijgen als download titel in de Nintendo eShop, maar ook in de winkels als retail uitvoering.
| Berichten: (0)


Help ontwikkelaars hun adventures maken (crowdfund-nieuws)
14 Mar 2014 door Vanya
Waarschijnlijk heb je er al wel van gehoord, maar toch in het kort een uitleg: Kickstarter en IndieGoGo zijn crowdfunding-sites. Ontwikkelaars van spellen, maar ook schrijvers, dansers, theatermakers, uitvinders en noem maar op, kunnen daar terecht om direct aan de fans te vragen of ze hun werk zien zitten. In plaats van een groot bedrag te vragen aan een uitgever die waarschijnlijk toch 'nee' zegt, vragen ze aan heel veel mensen een klein bedrag en zo kunnen ze toch het spel maken. Als ze het benodigde bedrag niet bij elkaar krijgen, krijgt iedereen zijn geld terug. Meestal krijg je in ruil voor je bijdrage (afhankelijk van het bedrag) bijvoorbeeld naast het spel ook nog een t-shirt of een poster, of mag je meedoen aan de betatests.

Op dit moment lopen er een paar adventure-projecten, en wel:

- The Book of Unwritten Tales 2 van King Art. Het vervolg op The Book of Unwritten Tales het fantasie-avontuur dat van Marjo maar liefst een 9 kreeg. Met nog een dikke week te gaan is het gevraagde bedrag van $65.000 al lang bij elkaar, maar als er nog flink wat meer binnenkomt wordt er een Director's Cut-versie gemaakt. Je vindt de Kickstarter en de beloningen waar je uit kan kiezen op de The Book of Unwritten Tales 2 Kickstarter-pagina.

- Dead Synchronicity van Fictiorama Studios. Een heel andere insteek hebben de Spaanse broers Luis, Mario en Alberto Olivan. Na een serie natuurrampen (The Great Wave) is de aarde een puinhoop zonder elektriciteit en zonder communicatiemiddelen, en tot overmaat van ramp slaat een vreemde epidemie toe die mensen in eerste instantie bovengemiddelde waarnemingsvermogens geeft, maar daarna lossen hun lichamen op tot er alleen nog een plasje bloed overblijft (The Dissolved). De hoofdpersoon, Michael, ontwaakt uit een coma en wordt in een soort concentratiekamp geplaatst. Hij moet zien te ontsnappen en uitzoeken wat er aan de hand is.
Fictiorama Studios vraagt om $45.000 om het spel te kunnen maken. Je vindt de Kickstarter hier

- The Town Of Light is een horror-adventure die zich afspeelt in een Italiaanse psychiatrische inrichting. Het is gebaseerd op waargebeurde verhalen. Renee is een jonge, schizofrene vrouw in de 30er en 40er jaren van de vorige eeuw. De psychiatrische inrichtingen waren in die tijd overvol en medicijnen bestonden nog nauwelijks. Ook was er altijd een gebrek aan deskundig personeel, wat tot vreselijke situaties leidde... Let op, bij IndieGoGo behoudt de developer al het bijeengebrachte geld, ook als het doelbedrag niet gehaald wordt! The Town Of Light vraagt $30.000.
| Berichten: (0)


Carol Reed 10 aangekondigd + demo
11 Mar 2014 door Sneaker
MDNA Games heeft het tiende deel in de Carol Reed serie aangekondigd met Bosch's Damnation. In 1994 overleed de Zweedse ingenieur, entrepreneur en avonturier Malte Stierngranat en werd begraven in de door hem ontwikkelde piramide. Op een koude winterdag wordt Carol benaderd door George, schoonmaker en hulp van Maltes zoon Erik en zijn familie. De hele familie is verdwenen. Carol gaat op onderzoek uit. Net op het moment dat het onderzoek vast lijkt te lopen, wordt het vriendje van Maltes kleindochter dood gevonden.

Dit zal het eerste spel in de serie worden dat zich zowel in de zomer als in de winter afspeelt. Het spel moet in maart te spelen zijn. Om je alvast lekker te maken kan je aan de slag met de demo die je kan downloaden van de offici�le website.
| Berichten: (0)


Gelukkig Nieuw Jaar
31 Dec 2013 door Sneaker
Namens de volledige crew wensen wij alle bezoekers van Adventure-Island een heel gelukkig, gezond en vooral avontuurlijk 2014 toe.

Ga je nog iets leuks of bijzonders met de jaarwisseling doen? Laat het weten op ons forum.
| Berichten: (0)


Fijne kerstdagen + winnaar Amnesia 2
25 Dec 2013 door Sneaker
Namens de volledige crew van Adventure-Island wensen wij alle bezoekers hele fijne kerstdagen vol met mooie cadeaus, lekker eten en veel gezelligheid. Ga je nog iets leuks doen de komende dagen of heb je leuke cadeau's gehad, laat dan wat van je horen op ons forum.

Voor 1 persoon wordt het echter een creepy kerst. De winnaar van de Amnesia 2 prijsvraag is bekend. Als eerste willen we iedereen bedanken voor het meedoen en Frictional Games voor het beschikbaar stellen van de prijs.

De winnaar is:
- Arie Lodder

Wij wensen je alvast veel speelplezier toe.
| Berichten: (0)


Eerste Phoenix Wright DLC gereleased
24 Nov 2013 door Sneaker
Recentelijk bracht Capcom een nieuwe Phoenix Wright game uit met Dual Destinies voor de 3DS. Nu verschijnt de eerste DLC. Het is een compleet nieuwe zaak die voor 5 Euro te downloaden is.

In Turnabout Reclaimed spelen we Phoenix Wright in zijn eerste zaak nadat hij zijn badge heeft teruggekregen. Dit is echter niet zomaar een zaak. Hij moet een orka verdedigen in het Shipshape Aqarium. Ook zien we in deze DLC zaak de terugkeer van Pearl Fey.
| Berichten: (0)


Hij komt, hij komt, het vijfde Broken Sword deel
07 Nov 2013 door Sneaker
4 December is het zover. De dag voor het Sinterklaas feest komt Revolution Software met het vijf deel in de Broken Sword serie met The Serpent's Curse met opnieuw George en Nico in de hoofdrol.

Na een succesvolle Kickstarter campagne komt het spel in twee episodes. Elke episode is een volledig op zichzelfstaand spel and zal kort na elkaar worden uitgebracht. Het eerste deel komt 4 December op de PC, MAC en Linux. Ze zijn te verkrijgen via diverse download platformen zoals Steam en GOG.com. Uiteraard is het ook te koop van de offici�le site van de makers. Het spel zal later ook verschijnen op de PS Vita, de nieuwe handheld van Sony, en op iOS en Android platformen. Het afsluitende deel zal in Januari 2014 verschijnen.

Voor meer informatie over het spel en een aantal screenshots kan je de offici�le site bezoeken.
| Berichten: (0)


Prijsvraag Amnesia: A Machine for Pigs
01 Nov 2013 door Sneaker
Wij wensen iedereen een griezelig en angstaanjagend Halloween toe. Op Adventure-Island doen we dat door de horror adventure Amnesia: A Machine for Pigs weg te geven.

Veel hoef je niet te doen. Ga naar de prijsvraagpagina of klik op bovenstaande banner en stuur een mail om mee te doen.
| Berichten: (0)


Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies gereleased
28 Oct 2013 door Sneaker
Het vijfde deel in de Phoenix Wright serie (zevende deel inclusief de spin offs) is exclusief voor de 3DS gereleased. Opnieuw stappen we in de schoenen van de advocaat Phoenix Wright die de onschuldigen verdedigd in een aantal pittige zaken. Oude bekende zullen ook terugkeren. Zo speel je bijvoorbeeld ook als Apollo Justice die eerder nog een eigen game had. <br /><br />Het is het eerste deel dat op de 3DS verschijnt en het is ook het eerste spel dat alleen te downloaden is. Het spel is in de Nintendo 3DS eShop te verkrijgen voor 25 Euro. Mocht je het spel eerst uit willen proberen, dan is er ook een demo te downloaden.
| Berichten: (1)


Review The Night of the Rabbit
28 Sep 2013 door Sneaker
Iedereen kent het gevoel als kind wel. De zomervakantie is bijna voorbij, nog maar een paar dagen om allerlei avonturen te beleven voordat je weer naar school moet. Zo ook Jeremy Hazelnut. Gedurende zijn avontuur in het bos vindt hij een recept voor een magische truc. Aangezien hij graag magi�r wil worden gaat hij druk aan de slag tot er plotseling een pratend konijn voor hem staat. Dat is het begin van een groot avontuur.

Vanya liet zich onderdompelen in deze sprookjeswereld. Haar bevindingen kan je hier teruglezen in haar review.
| Berichten: (0)


Winnaars prijsvragen
28 Jul 2013 door Sneaker
Wij hadden met de verjaardagsweek twee prijsvragen. Bij de eerste prijsvraag kon je kiezen wat je wilt winnen. <br /><br />De winnaars zijn geworden:<br />- Kim den Otter (Adam's Venture III)<br />- Bart de Waal (Art of Murder)<br />- Corrie Mandalidis (Casual Collection Pack)<br />- Francis Aerts (Jack Keane)<br /><br />Bij de tweede prijsvraag mochten wij in samenwerking met Nocturnal Works driemaal de horror adventure Eleusis weggeven. De winnaars zijn.<br />- Cees Porck<br />- Martine Faber<br />- Sylvester Steur<br /><br />Winnaars gefeliciteerd en jullie krijgen zo spoedig mogelijk bericht. Ook willen we Nocturnal Works bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijs. Als laatste willen we iedereen bedanken voor het meedoen en voor de felicitaties. Op naar de tien jaar.
| Berichten: (0)


Neil Gaiman maakt puzzle-adventure
26 Jul 2013 door Vanya
Neil Gaiman is een bekende schrijver, onder andere de graphic novels van "the Sandman", maar ook American Gods, StarDust, Neverwhere en (in samenwerking met Terry Pratchett) Good Omens zijn bekende titels. Vandaag heeft hij bekendgemaakt dat hij aan een puzzle-adventure werkt, The Wayward Manor. In het spel is het de bedoeling dat jij als geest allerlei manieren verzint om de bewoners van het huis weg te jagen. Het spel moet al eind idt jaar uitkomen, en je kan het op de <br />website http://www.whohauntsneil.com/welcome voorbestellen (met excuses dat het geen klikbaar linkje is). In een soort knipoog naar Kickstarter en andere crowdfunding sites kun je ook extra dingen als wallpapers, een soundtrack, een t-shirt, of zelfs een etentje met Neil zelf kiezen als reward voor je bijdrage. Het spel zelf staat voor 10 dollar op de site.
| Berichten: (0)


Twee nieuwe Animation Arts-adventures
25 Jul 2013 door Vanya
Animation Arts, bekend van de Secret Files-serie en Lost Horizon, werkt momenteel aan twee nieuwe adventures. Een daarvan komt in Duitsland al in september uit, dus een Engelse release zal hopelijk spoedig daarna kunnen volgen. Secret Files: Sam Peters is een spin-off van de Secret Files-serie en draait om een bijfiguur uit het tweede deel (Puritas Cordis), Sam Peters. Zij is een journaliste en voor het tijdschrift "Uncharted" is ze op weg naar Afrika waar mogelijk een enorme scoop te vinden is. In een meer dat een miljoen jaar geleden ontstaan is door een meteorietinslag, het Bosumtwi-meer, is namelijk veranderd DNA gevonden in enkele waterdieren. Zou dit een aanwijzing zijn dat buitenaards leven hier terechtgekomen is?<br /><br />De Ghanese stam de Ashanti hebben een legende waarin mensachtige wezens in bomen wonen en 's nachts op jacht gaan naar prooi om die leeg te zuigen, de zogenoemde Asanbosam. Als een expeditieteam spoorloos verdwijnt in het regenwoud moet Sam beslissen hoe ver ze wil gaan voor een tijdschriftartikel. <br /><br />Het tweede spel dat in het persbericht werd aangekondigd is het vervolg op Lost Horizon. Verdere details zijn nog niet bekendgemaakt.
| Berichten: (0)


Einde prijsvragen
19 Jul 2013 door Sneaker
Een korte huishoudelijke mededeling. De prijsvragen zijn afgelopen. De winnaar worden uiterlijk eind volgende week bekend gemaakt.
| Berichten: (0)


Dag 7: Review Lost Eden + Prijsvragen update
04 Jul 2013 door Sneaker
Iets later dan oorspronkelijke gepland sluiten wij de verjaardagsweek af met de review van Lost Eden. In deze adventure uit 1995 leeft de mensheid samen met dinosaurussen om te strijden tegen de bloeddorstige Tyrann onder leiding van Moorkus Rex. Levert dit interessante gegeven een boeiende adventure op? Je leest het in onze review.

De verjaardagsweek mag dan voorbij zijn, de prijsvragen lopen nog even door. Omdat de verjaardagweek iets later is afgelopen dan op de planning stond, loopt beide prijsvragen nog een extra week door.
- Wil je kans maken op de horror adventure Eleusis, klink dan hier.
- Wil je kans maken op of Jack Keane of Art of Murder: FBI Confidential of Adam's Venture III of een Casual Collection Pack (bestaande uit vier spellen), klik dan hier.
| Berichten: (3)


<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 16 ... 18 ... 20 ... 22 ... 24 ... 26 ... 28 ... 30 ... 32 ... 34 ... 36 ... 38 ... 40 ... 42 ... 44 ... 46 ... 48 ... 50 ... 52 ... 54 ... 56 ... 58 ... 60 ... 62 ... Volgende >>

Powered by CuteNews 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results