Dag 1: Hiep Hiep Hoera
21 Jun 2017 door Sneaker
Het is weer 21 Juni en dat betekend feest. Adventure-Island is 13 jaar geworden. Wij vieren dit weer een hele week met cadeau's en reviews. Houd onze site de komende week dan ook goed in gaten en vier het feest met ons mee.
| Berichten: (0)


Adventures naar Nintendo Switch
12 Feb 2017 door Sneaker
Nintendo heeft zijn nieuwe console aangekondigd met de Nintendo Switch. Voor deze console/handheld hybride werden natuurlijk bekende namen als The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey, Mario Kart 8 Deluxe en Splatoon 2 aangekondigd.

Nu zijn er ook zowaar twee adventures aangekondigd. Microïds laat via Twitter weten dat Syberia 3 ook naar de Nintendo Switch gaat komen. Kate Walker keert terug in een nieuw avontuur van Benoit Sokal. Het spel verschijnt 20 April al voor de PS4, XboxOne, PC/Mac en komt daarna naar de Nintendo Switch. Ook zal er een Collector's Editie verschijnen met de beeldje van Kate, twee litho's, een stripboek, een artboek en alle drie de spellen. De eerste trailer kan je hieronder bekijken.Daarnaast heeft Daedalic Entertainment ook via Twitter laten weten dat hun futuristische thriller State of Mind naar de Switch gaat komen. Een datum is nog niet bekend, omdat het spel eerst op de PC zal verschijnen. Een eerste trailer kan je hieronder bekijken.Bron: Gamed.nl en Nintendolife.com
| Berichten: (0)


Carol Reed is terug in Profound Red
06 Jan 2017 door Sneaker
Carol Reed keert terug in haar twaalfde avontuur. Dit keer ontvangt een vriendin van Carol die in een hotel werkt een zelfmoordbrief via de SMS. Het is verstuurd door ene Louise. Niemand weet echter wie dat is en wat het hotel ermee te maken heeft. Carol gaat op onderzoek uit en komt terecht bij een vrouw die vermoedelijk zelfmoord heeft gepleegd door van een klif af te springen. Carol krijgt echter het idee dat er meer aan de hand is. De vrouw stond vol in het leven en was helemaal niet met zelfmoord bezig. Wat is er nu precies gebeurd?

Benieuwd hoe dit afloopt? Lang hoef je niet te wachten want het spel verschijnt dit weekend.
| Berichten: (1)


Gelukkig nieuwjaar
01 Jan 2017 door Sneaker
Namens de volledige crew wensen wij alle bezoekers van Adventure-Island een heel gezond, gelukkig en avontuurlijk 2017 toe. Dat het maar een geweldig jaar mag worden.
| Berichten: (1)


Fijne kerstdagen
25 Dec 2016 door Sneaker
Namens de volledige crew van Adventure-Island wensen wij alle bezoekers hele fijne kerstdagen vol met mooie cadeaus, lekker eten en veel gezelligheid.

Ga je nog iets bijzonders doen met kerst, of heb je leuke cadeau's gekregen? Laat het ons weten op ons forum.
| Berichten: (1)


Happy Halloween Prijsvraag
31 Oct 2016 door Sneaker
Het is weer Halloween. Tijd om te griezelen met een spannende horror adventure. Wij geven tweemaal Claire weg. Een mail sturen naar het adres op de prijsvraagpagina is genoeg.

Dus doe snel mee.
| Berichten: (0)


Nieuwe 3DS adventures gereleased
24 Oct 2016 door Sneaker
Er zijn twee nieuwe 3DS adventures verschenen op de handheld van Nintendo.

De eerste is een oude bekende: Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice. Onze eigenzinnige advocaat Phoenix Wright en zijn crew bevinden zich in het koninkrijk Khura'in. Daar gaat het rechtssysteem er heel anders aan toe dan Phoenix gewend is. Séancerechtzaken bepalen het lot van de verdachten. Uiteraard zet Phoenix ook hier alles om de onschuld van verdachten te bewijzen. Benieuwd of het spel wat voor jouw is? In de eShop is gratis een demo te downloaden. Het spel zelf kost 29,99 Euro.

De tweede adventure is Chase: Cold Case Investigations - Distant Memories. Dit spel komt uit de koker van Taisuke Kanasaki die ook werkte aan Hotel Dusk: Room 215 en de Another Code serie voor de DS terwijl hij voor Cing werkte. Na hun faillissement ging een groot deel van het team verder onder de naam Arc System Works. Chase is hun eerste adventure. In deze adventure werk je op de cold case unit van de politie van Tokyo. Daar speel je agent Nanase en zijn partner Amekura. Een telefoontje zorgt ervoor een vijf jaar oude zaak opnieuw heropend wordt. Het spel is in de eShop te verkrijgen voor 5,99 Euro.
| Berichten: (0)


Winnaars verjaardagsprijsvraag
25 Sep 2016 door Sneaker
Tijd om de winnaars van de verjaardagsprijsvraag bekend te maken. We willen iedereen bedanken voor de felicitaties en het meedoen. De twee winnaars die met het adventure pakket aan de slag mogen zijn:
- Cees Porck
- Nico Hunink

Van harte gefeliciteerd en jullie ontvangen zo spoedig mogelijk bericht om het pakket te downloaden.
| Berichten: (1)


Prijsvraag update
12 Jul 2016 door Sneaker
We hebben twee nieuwe spellen aan de prijsvraag toegevoegd. Het gaat hier om de FMV adventure Her Story en het eerste seizoen van The Last Door. Dit maakt de lijst met de zes adventure games die je kan winnen bekend.

Dus doe snel mee op onze prijsvraag pagina en maak kans op één van de twee adventure pakketten.
| Berichten: (1)


Dag 3: Review Contradiction
04 Jul 2016 door Sneaker
We lopen flink achter, maar we gaan uiteraard door. Dit keer met de review van een FMV adventure genaamd Contradiction. Het lichaam van Kate Vine is dood aangetroffen. Is het een ongeluk geweest? Of is ze vermoord. Sommige dingen lijken niet te kloppen en wat is de rol van de mysterieuze organisatie Atlas? Inspecteur Jenks gaat het uitzoeken.

Benieuwd of het FMV adventure genre terug is? Je leest het in onze review.
| Berichten: (1)


Dag 2: Verjaardagsprijsvraag
22 Jun 2016 door Sneaker
Net als iedere verjaardag geven we weer mooie cadeau's weg. Twee adventure pakketten bestaande uit vier titels uit het verleden en twee titels die we de komende week nog aan gaan kondigen. Dus wacht geen moment en doe snel mee.

Voor meer informatie, klik op bovenstaande banner of hier om naar de prijsvraag pagina te gaan.
| Berichten: (0)


Dag 1: Er is er één jarig !!!
21 Jun 2016 door Sneaker
Het is weer 21 Juni en dat betekend feest. Adventure-Island is weer een jaartje ouder geworden. Dit jaar vieren wij onze twaalfde verjaardag. Dit doen wij uiteraard weer een hele week lang met artikelen op onze websites en cadeau's. Houd onze site de komende week dan ook goed in gaten en vier het feest met ons mee.
| Berichten: (0)


Review Shades of Black: A Carol Reed Mystery
09 May 2016 door Sneaker
Carol Reed is weer terug voor alweer het elfde deel in de serie. Ook in dit deel moet ze weer een pittige zaak oplossen. Dit keer wordt ze door een uitgever op pad gestuurd om een vermiste schrijver te vinden. Dit is echter geen normale vermissing. Zes jaar geleden is de vrouw van de schrijver vermoord en voor zijn vermissing was er een jonge, vermoorde vrouw gevonden die pagina's van zijn laatste boek in haar mond had.

Is de serie na tien delen nog steeds leuk? Je leest het in onze review.
| Berichten: (1)


Vrolijk Pasen
27 Mar 2016 door Sneaker
Namens de volledige crew van Adventure-Island willen wij iedereen hele fijne paasdagen toewensen!
| Berichten: (1)


Gelukkig nieuwjaar
01 Jan 2016 door Sneaker
Namens de volledige crew wensen wij alle bezoekers van Adventure-Island een heel gelukkig, gezond en vooral avontuurlijk 2016 toe.
| Berichten: (1)


Fijne kerstdagen
26 Dec 2015 door Sneaker
Namens de volledige crew van Adventure-Island wensen wij alle bezoekers hele fijne kerstdagen vol met mooie cadeaus, lekker eten en veel gezelligheid.
| Berichten: (1)


Winnaars verjaardag prijsvraag
22 Oct 2015 door Sneaker
Tijdens onze verjaardagsweek gaven wij twee pakketten weg met adventures. Uit alle mensen die ons een mail stuurden met een felicitatie en een reden waarom ze het pakket wilden hebben, zijn twee winnaars getrokken.

De winnaars zijn:
- Francis Aerts
- Marco Temeer

Wij wensen jullie heel veel speelplezier toe
| Berichten: (4)


Shades of Black gereleased
11 Oct 2015 door Sneaker
Het elfde deel van de Carol Reed serie is gereleased, in Shades of Black heeft onze speurneus een boek over haar avonturen geschreven. Het is echter maar moeilijk aan de man te brengen. Totdat een uitgever contact met haar opneemt. Hij heeft echter alleen interesse in haar detective skills. Ze moet een excentrieke schrijver zoeken. Dit gaat echter geen gewone zaak worden. De vrouw van de schrijver is zes jaar geleden vermoord en vlak voor zijn vermissing was er een jonge vrouw vermoord met pagina's van het laatste boek van de schrijver in zijn mond.

Screenshots kan je bekijken op de site van de fabrikant. Tevens is er ook een demo te downloaden, voor het eerst ook in full HD.
| Berichten: (1)


Dag 6: Review Residue: The Final Cut
11 Oct 2015 door Sneaker
Oorspronkelijk stond deze review voor de verjaardagsweek op de planning. Een hoop dingen gooiden echter roet in het eten. Maar van uitstel komt zeker geen afstel.

In Residue: The Final Cut volgen we Emilio en zijn opa Jumagul terwijl ze moeder van Emilio zoeken. Die probeert om de Aral Sea tot leven te wekken. De Aral Sea is een echte locatie en wordt één van de grootste natuurrampen in de geschiedenis. Zorgt dit ervoor dat het ook een boeiende adventure is geworden? Je leest het in onze review.
| Berichten: (1)


Nieuwe Carol Reed aangekondigd
05 Jul 2015 door Sneaker
In Augustus staat alweer het elfde deel van de Carol Reed serie aangekondigd. In Shades of Black is onze speurneus ook een schrijfster geworden. Ze heeft een boek geschreven over een eerder avontuur. Maar na door diverse uitgevers te zijn afgewezen, verliest ze haar enthousiasme. Totdat een uitgever haar een SMS stuurt en haar wilt ontmoeten. De uitgever is echter heeft echter alleen interesse in haar andere skills. Haar skills om vermiste mensen te vinden. In dit geval een excentrieke schrijver. Dit gaat echter geen gewone zaak worden. De vrouw van de schrijver is zes jaar geleden vermoord en vlak voor zijn vermissing was er een jonge vrouw vermoord met pagina's van het laatste boek van de schrijver in zijn mond.

Het spel staat voor deze Augustus gepland. De eerste screenshots kan je vinden op de site van de makers.
| Berichten: (1)


<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 14 ... 16 ... 18 ... 20 ... 22 ... 24 ... 26 ... 28 ... 30 ... 32 ... 34 ... 36 ... 38 ... 40 ... 42 ... 44 ... 46 ... 48 ... 50 ... 52 ... 54 ... 56 ... 58 ... 60 ... 62 ... Volgende >>

Powered by CuteNews 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results