Winnaars verjaardag prijsvraag
22 Oct 2015 door Sneaker
Tijdens onze verjaardagsweek gaven wij twee pakketten weg met adventures. Uit alle mensen die ons een mail stuurden met een felicitatie en een reden waarom ze het pakket wilden hebben, zijn twee winnaars getrokken.

De winnaars zijn:
- Francis Aerts
- Marco Temeer

Wij wensen jullie heel veel speelplezier toe
| Berichten: (4)


Shades of Black gereleased
11 Oct 2015 door Sneaker
Het elfde deel van de Carol Reed serie is gereleased, in Shades of Black heeft onze speurneus een boek over haar avonturen geschreven. Het is echter maar moeilijk aan de man te brengen. Totdat een uitgever contact met haar opneemt. Hij heeft echter alleen interesse in haar detective skills. Ze moet een excentrieke schrijver zoeken. Dit gaat echter geen gewone zaak worden. De vrouw van de schrijver is zes jaar geleden vermoord en vlak voor zijn vermissing was er een jonge vrouw vermoord met pagina's van het laatste boek van de schrijver in zijn mond.

Screenshots kan je bekijken op de site van de fabrikant. Tevens is er ook een demo te downloaden, voor het eerst ook in full HD.
| Berichten: (1)


Dag 6: Review Residue: The Final Cut
11 Oct 2015 door Sneaker
Oorspronkelijk stond deze review voor de verjaardagsweek op de planning. Een hoop dingen gooiden echter roet in het eten. Maar van uitstel komt zeker geen afstel.

In Residue: The Final Cut volgen we Emilio en zijn opa Jumagul terwijl ze moeder van Emilio zoeken. Die probeert om de Aral Sea tot leven te wekken. De Aral Sea is een echte locatie en wordt één van de grootste natuurrampen in de geschiedenis. Zorgt dit ervoor dat het ook een boeiende adventure is geworden? Je leest het in onze review.
| Berichten: (1)


Nieuwe Carol Reed aangekondigd
05 Jul 2015 door Sneaker
In Augustus staat alweer het elfde deel van de Carol Reed serie aangekondigd. In Shades of Black is onze speurneus ook een schrijfster geworden. Ze heeft een boek geschreven over een eerder avontuur. Maar na door diverse uitgevers te zijn afgewezen, verliest ze haar enthousiasme. Totdat een uitgever haar een SMS stuurt en haar wilt ontmoeten. De uitgever is echter heeft echter alleen interesse in haar andere skills. Haar skills om vermiste mensen te vinden. In dit geval een excentrieke schrijver. Dit gaat echter geen gewone zaak worden. De vrouw van de schrijver is zes jaar geleden vermoord en vlak voor zijn vermissing was er een jonge vrouw vermoord met pagina's van het laatste boek van de schrijver in zijn mond.

Het spel staat voor deze Augustus gepland. De eerste screenshots kan je vinden op de site van de makers.
| Berichten: (1)


Dag 5: Review Finding Teddy
29 Jun 2015 door Sneaker
We lopen een beetje achter, maar we gaan gewoon door. Op dag 5 schotelen wij jullie een review van Finding Teddy voor. We spelen een klein meisje die lekker ligt te slapen. Plotseling gaat haar kast open en een harige poot steelt haar knuffelbeer. Ze bedenkt zich geen moment en volgt haar knuffelbeer de kast in, om in een bizarre wereld terecht te komen.

Het verhaal klinkt als de nachtmerrie van iedere kind. Is het spel wel een droom? Je leest het in onze review.

Wil je na het lezen van de review zelf met het spel aan de slag? Doe dan snel mee aan onze prijsvraag
| Berichten: (0)


Dag 4: Review Hare in the Hat
26 Jun 2015 door Sneaker
Op dag vier hebben wij een review van Hare in the Hat voor jullie. In deze puzzel / escape the room adventure moeten we een konijn redden die na zijn optreden door de kwade tovenaar wordt opgesloten.

Is dit een magische adventure geworden? Of prikken we door alle illusies heen? Je leest het in onze review.

Wil je na het lezen van de review zelf met het spel aan de slag? Doe dan snel mee aan onze prijsvraag waar we onder andere deze adventure weggeven.
| Berichten: (2)


Dag 3: Review The Novelist
24 Jun 2015 door Sneaker
Op dag drie hebben we een review van The Novelist voor jullie in petto. In deze adventure volgen we het gezin Kaplan. Dan, Linda en hun zoontje Tommy gaan een paar maanden naar aan prachtig, afgelegen huisje. Dan zit met een writer's block en hoopt daar op deze mooie plek van af te komen. Ze zijn echter niet alleen in het huis.

Het klinkt als een spannende horror adventure, maar is dat het ook. Of is het juist helemaal geen horror adventure. Lees onze review om daar achter te komen.

Wil je na het lezen van de review zelf met het spel aan de slag? Doe dan snel mee aan onze prijsvraag waar we onder andere deze adventure weggeven.
| Berichten: (1)


Dag 2: Review A Date in the Park
23 Jun 2015 door Sneaker
Op dag twee hebben wij een gratis adventure onder handen genomen. In A Date in the Park spelen we Lou die in Lisabon een nieuw leven probeert op te bouwen. Hij kijkt dan ook erg uit naar zijn date met een knappe vrouw in een prachtig park. De vogels twitteren vrolijk, de zon schijnt, het is een prachtige dag. Toch lijkt er iets niet helemaal te kloppen.

Het spel is gratis, maar is het ook de moeite waard? Je leest het in onze review.
| Berichten: (2)


Dag 1: Adventure Island is jarig!!!
21 Jun 2015 door Sneaker
Het is weer 21 juni en dat betekent feest. Ja, het is vaderdag, maar vandaag is ook de dag dat Adventure Island elf jaar oud is geworden. Zoals jullie gewend zijn gaan we het een week lang vieren met ieder dag nieuwe artikelen.

Uiteraard moet er ook getrakteerd worden. Dit jaar kunnen jullie kans maken op alle adventures die we deze week zullen reviewen. Wij geven dit pakket twee keer weg. Je hoeft ons alleen maar te vertellen waarom jij dit pakket zou moeten winnen. Dus ga snel naar onze prijsvraagpagina en doe mee.
| Berichten: (1)


Shardlight aangekondigd
15 Jun 2015 door Sneaker
Technobabylon is net onlangs verschenen maar Wadjet Eye Games zit niet stil en werkt alweer aan de volgende adventure. Shardlight speelt zich af in een post-apocalyptische wereld en laat een dodelijke plaag, duistere complotten en een cult die de dood aanbid. Het spel staat nog voor dit jaar op de planning en op de offici�le site kan je alvast wat screenshot bekijken.
| Berichten: (0)


Gameplay trailer voor The Great Ace Attorney
26 May 2015 door Sneaker
Er is een Japanse gameplay trailer verschenen van het nieuwste deel in de Ace Attorney serie. In The Great Ace Attorney spelen we echter niet de bekende verdediger Phoenix Wright al blijft het binnen de familie. Het spel speelt zich af in het Engeland van de 19de eeuw en je speelt een voorouder van Phoenix die samen met de bekende speurneus Sherlock Holmes en diens hulpje Watson diverse zaken op zal moeten lossen. Zowel in rechtszaal als buiten.Het spel zal 9 Juli in Japan verschijnen. Over een eventuele westerse release is nog niets bekend gemaakt, al verschenen de eerdere 3DS Phoenix Wright adventures alleen digitaal in het Westen via de Nintendo eShop.

Bron: NintendoLife
| Berichten: (0)


Technobabylon gereleased
24 May 2015 door Sneaker
Wadjet Eye Games heeft zijn nieuwste adventure gereleased. In Technobabylon onderzoeken CEL agenten Charlie Regis en Max Lao een serial mindjackers die breinen van normale inwoners hackt, ze van hun kennis ontdoet en vervolgens voor dood achterlaat. Latha Sesame lijkt het volgende slachtoffer te worden. Wanneer de geschiedenis van Charlie echter de kop opsteekt, vinden hij en zijn partner op tegenovergestelde kanten van de wet, met het lot van Latha tussen beide.

| Berichten: (1)


Fijne Paasdagen
05 Apr 2015 door Sneaker
Namens de volledige crew van Adventure-Island willen wij iedereen hele fijne paasdagen toewensen!
| Berichten: (1)


Crewlid Vanya overleden
01 Feb 2015 door Sneaker
Het trieste nieuws heeft ons bereikt dat ons crewlid en reviewer Astrid Beulink, hier bekend onder de naam Vanya, is overleden. Ze leed al enige tijd aan kanker en helaas heeft ze de strijd met deze vreselijke ziekte verloren.

Wij willen Vanya bedanken voor haar bijdrage aan de site met de vele nieuwsberichten, prachtige reviews, artikelen en de passie voor het adventure genre die ze in de loop der jaren met ons heeft gedeeld.

Wij wensen haar familie en vrienden heel veel sterkte de komende tijd.

Rust zacht Astrid.
| Berichten: (0)


Winnaar Finding Teddy prijsvraag
04 Jan 2015 door Sneaker
We hadden een bliksem prijsvraag waarmee je Finding Teddy kon winnen. Je hoefde ons alleen maar een gelukkig nieuwjaar toe te wensen. Iedereen bedankt voor de wensen en het meedoen. De winnaar is Marco Temeer.<br /><br />Wij wensen je alvast veel speelplezier toe.
| Berichten: (1)


Gelukkig Nieuwjaar
02 Jan 2015 door Sneaker
Namens de volledige crew wensen wij alle bezoekers van Adventure-Island een heel gelukkig, gezond en vooral avontuurlijk 2015 toe. Hoe beter te beginnen dan met een gratis adventure. Dus doe snel mee met onze Finding Teddy prijsvraag. Morgenavond na twaalf uur maken we de winnaar bekend.
| Berichten: (0)


Prijsvraag Finding Teddy
27 Dec 2014 door Sneaker
Op de derde kerstdag lag er tussen de sneeuw nog een klein cadeautje voor de bezoekers van onze site. Een exemplaar van Finding Teddy. Ga naar de prijsvraag pagina en doe snel mee want 2 Januari maken we de winnaar al bekend.
| Berichten: (0)


Fijne kerstdagen
25 Dec 2014 door Sneaker
Namens de volledige crew van Adventure-Island wensen wij alle bezoekers hele fijne kerstdagen vol met mooie cadeaus, lekker eten en veel gezelligheid.

Gaan jullie nog iets bijzonders doen met kerst of hebben jullie nog iets moois gekregen. Laat het ons weten op ons forum.
| Berichten: (0)


Winnaars verjaardagsprijsvragen
20 Aug 2014 door Sneaker
De verjaardagsprijsvragen zijn afgelopen. We willen iedereen bedanken voor het meedoen en het toesturen van de mooie felicitaties. Dat we jullie nog vele jaren als bezoekers op onze site mogen verwelkomen. <br /><br />Tijd om de winnaars bekend te maken. Als eerste de drie winnaars van het tiende Carol Reed spel, Bosch's Damnation. <br />- Chris Leijser<br />- Elise Rutten<br />- Marlies van der Schoor<br /><br />Daarnaast hadden we ook nog een prachtige pakket bestaande uit tien adventures die wij gedurende ons bestaan gereviewd hebben. Slechts eentje kon met dit pakket aan de haal gaan. Die winnaar is Winny Hamelberg geworden.<br /><br />We wille jullie van harte feliciteren en wij wensen jullie alvast veel speelplezier toe.
| Berichten: (0)


Nieuwe aankondigingen
12 Jul 2014 door Sneaker
Er zijn twee nieuwe games aangekondigd.

Als eerste is er Telltale Games die na het succes van hun "vergaming" van The Walking Dead serie nu een nieuwe serie onder handen gaan nemen genaamd Game of Thrones. Veel is er nog niet bekend gemaakt, maar op de offici�le site is er al een teaser te bekijken.

Als tweede komt Wadjet Eye Games met de aankondiging van A Golden Wake. Samen met Grundislav Games (Ben Jordan) proberen ze deze adventure in de herfst van 2014 voor de PC uit te brengen. Het spel speelt zich af in Florida gedurende The Roaring Twenties. Hier volgen we een normale man genaamd Alfie Banks die de kans krijgt om steenrijk te worden. Maar met de Grote Depressie en een orkaan in het vooruitzicht is dat nog niet zo makkelijk. Op de offici�le site kan je alvast wat screenshots bekijken.
| Berichten: (0)


<< Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 15 ... 17 ... 19 ... 21 ... 23 ... 25 ... 27 ... 29 ... 31 ... 33 ... 35 ... 37 ... 39 ... 41 ... 43 ... 45 ... 47 ... 49 ... 51 ... 53 ... 55 ... 57 ... 59 ... 61 ... 63 Volgende >>

Powered by CuteNews 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results