Twee nieuwe releases
30 Mar 2014 door Sneaker
Er zijn weer twee nieuwe adventures uitgekomen. We beginnen op de PC met het tiende deel in de Carol Reed serie met Bosch's Damnation. In 1994 overleed de Zweedse ingenieur, entrepreneur en avonturier Malte Stierngranat en werd begraven in de door hem ontwikkelde piramide. Op een koude winterdag wordt Carol benaderd door George, schoonmaker en hulp van Maltes zoon Erik en zijn familie. De hele familie is verdwenen. Carol gaat op onderzoek uit. Net op het moment dat het onderzoek vast lijkt te lopen, wordt het vriendje van Maltes kleindochter dood gevonden.

Dit zal het eerste spel in de serie worden dat zich zowel in de zomer als in de winter afspeelt en is vanaf nu te koop op de offici�le site van de makers. Daar is ook een demo te downloaden.

Voor de tweede nieuwe adventure moeten we naar de Nintendo 3DS. Twee grootheden die de handhelds van Nintendo al jaren onveilig maken komen nu samen in een eigen game. In Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney komen zowel Phoenix Wright en Maya als Professor Layton en Luke in aanraking met een jong meisje genaamd Espella. Ze luit het begin in van een groot avontuur waarin je je hersens moet pijnigen om pittige puzzels op te lossen en goed moet opletten om leugens op te pikken uit de verklaring van een getuige.

Het spel is direct te verkrijgen als download titel in de Nintendo eShop, maar ook in de winkels als retail uitvoering.
Berichten: (0)


Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results