Hidden Dawn aangekondigd
26 Feb 2009 door Sneaker
Dit keer adventure nieuws vanuit Maleisi�. De onafhankelijke ontwikkelaar E-One Studio heeft de eerste details bekend gemaakt van de aankomende third person adventure, <b>Hidden Dawn</b>.<br /><br />Deze fantasie adventure speelt zich af in de wereld Empyria. In de nasleep van een verschrikkelijk gevecht die bijna een hele groep mensen van de kaart veegde, komt het jonge meisje Heru erachter dat men achter haar familie aanzit. Ze zijn uit op een object waarvan Heru niet op de hoogte is dat ze die bezit. Uiteindelijk is hierdoor niet alleen haar familie in gevaar, maar ook de hele planeet.<br /><br />Het bijzondere aan deze adventure is dat je bezit over speciale krachten. Deze krachten zijn echter niet van je zelf, maar gekoppeld aan objecten die je bij je draagt. Deze krachten bestaan onder andere uit het manipuleren van planten, het controleren van de zwaartekracht en ze krijgt zelfs psychische krachten. Deze krachten zal je hard nodig hebben om puzzels op te lossen. Daarnaast zijn er ook puzzels met een tijdslimiet en dialoog geori�nteerde puzzels. Tijdens haar reis zal ze hulp krijgen van drie andere speelbare karakters. Je bestuurd de karakters met een combinatie van het toetsenbord en de muis. Daarnaast zullen er Quick Time Events en gevechten plaatsen. De makers hebben echter al aangeven dat dit niet de hoofdmoot van het spel zal bestrijken en dat het meer kruising is tussen Dreamfall en Indigo Prophecy. Je speelt voor zo'n 80% Heru en die kan niet vechten.<br /><br />Het spel staat voor het derde kwartaal van 2009 gepland en je kan voor meer informatie over het spel de <a href="http://www.hiddendawn.com" target="_blank">offici�le site</a> bezoeken. Daar zijn ook al een aantal screenshots te bekijken.<br /><br /><font size="1"><b>Bron:</b></font> <a href="http://www.adventuregamers.com" target="_blank"><font size="1">AdventureGamers</font></a>
Berichten: (2)


Door vanya @ 26 Feb 2009 07:05 am
Dreamfall en Fahrenheit waren beiden te moeilijk voor mij (veel te veel vechten en Quick Time Events) dus deze sla ik ook over... het klinkt verder wel interessant. :)

Door Sneaker @ 26 Feb 2009 07:22 pm
Heb zelf niet zo veel problemen met actie elementen. Dat de krachten aan je inventory items gekoppeld zijn klinkt erg interessant.

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results