Artikel: The Silver Lining Chat Event
03 Aug 2006 door Dave
We blijven nog even in de "The Silver Lining" sfeer. Een paar dagen terug hielden de ontwikkelaars van The Silver Lining namelijk een chatavond waarbij ze fans de gelegenheid gaven vragen te stellen.<br /><br />Crypto was er namens Adventure-Island bij en schreef een artikel over deze gebeurtenis. Hij ontdekt dat ook niet-commerci�le teams iets professioneel kunnen aanpakken en vertelt ons welke onthullingen zijn gedaan op deze bijzonder avond.<br /><br /><a href="http://www.adventure-island.nl/index.php?file=artikelen/artikeltslchat">Lees het artikel hier</a>!
Berichten: (9)


Door SuperDre @ 04 Aug 2006 11:10 am
Nou, je opmerking over de muziek en de stem van de zangeres zal wel een beetje aan de tijd gelegen hebben ofzo, want ze zingt namelijk redelijk vaak behoorlijk vals ... <br />Maar de muziek is wel redelijk mooi, maar muzikaal gezien niet bijzonder en klinkt erg &#039;leeg&#039;, maar dat zal wel liggen aan het feit dat het geen professionals zijn geweest die de muziek hebben opgenomen/gemaakt (En in het geval het wel zo is, dan kunnen ze IMHO toch echt beter een andere baan gaan zoeken en het houden als hobby, LOL).. <br />Maar ik kijk wel enorm uit naar de uiteindelijke versie van het spel..

Door SuperDre @ 04 Aug 2006 11:13 am
Nog wel even 1 aanvulling op bovenstaande: Het ging dus over het nummer(s) &#039;The day you were gone&#039;... De andere nummers klinken wel een stuk beter, maar de opname is niet goed, te &#039;leeg&#039;.. <br />Als die soundtrack zou worden opgenomen door een professioneel orkest en een fatsoenlijke soundengineer dan zou met dezelfde compositie de muziek enorm goed klinken... Nu klinkt het dus alsof het gewoon rechtstreeks uit de computer komt (wat waarschijnlijk ook is)...

Door Crypto @ 04 Aug 2006 11:51 am
Ben ik dan serieus de enige die gewoon enthousiast is over deze mensen?

Door Anonymous @ 04 Aug 2006 12:05 pm
Nee hoor, ik kijk ook uit naar dit spel. Het lied vindt ik ook behoorlijk mooi. Voor een niet-commerciëel project is het allemaal prachtig en bewonderenswaardig. <br /> <br />En ik denk dat jij gewoon extra enthousiast bent omdat je het team hebt kunnen ontmoeten en wat meer achter de schermen hebt gekeken. :) Dat is natuurlijk ook logisch.

Door Crypto @ 04 Aug 2006 12:11 pm
Je hebt gelijk, Dave . En dat de muziek misschien wat kunstmatig voor jou klinkt SuperDre: Onthoud dat deze mensen géén budget krijgen... Hetzelfde geldt voor de engine (dus ook de graphics) .

Door Junaid met z&#039;n kop @ 04 Aug 2006 12:30 pm
Mjah maar zonder budget kun je alsnog wel zat dingen maken die artistiek heel mooi zijn

Door SuperDre @ 04 Aug 2006 07:12 pm
Sorry hoor Dave , ik ben ook wel enthousiast over dit spel (een mooie adventure die ook nog eens gratis is.. LOL), maar toen ik jouw verslag las dacht ik echt dat het een heel goed nummer was, en als je dan gaat luisteren dan blijkt het ineens toch erg tegen te vallen.. Voor &#039;amateurs&#039; zonder budget is het natuurlijk wel allemaal heel erg goed hoor.. Don&#039;t get me wrong <br /> <br />helaas heb ik het spel zelf nog niet kunnen bekijken, want telkens als ik em wil downloaden is die site weer ontoegankelijk... Ze zouden toch wat slimmer zijn om bv de demo ook via bittorrent te verspreiden.. hihi..

Door Crypto @ 05 Aug 2006 11:06 am
Uh..SuperDre, even voor de goede orde, ik heb dat artikel geschreven, niet Dave..

Door SuperDre @ 06 Aug 2006 05:09 am
Oeps...

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results