Blue Toad Murder Files naar de PC
22 Oct 2010 door Sneaker
Eigenaars van een Playstation 3 konden vorig jaar aan de slag met de episodische serie Blue Toad Murder Files. In deze serie bekijken we het rustige plaatsje Little Riddle. Alles lijkt goed te gaan totdat er voor de ogen van jou en je collega's van de Blue Toad Detective Agency een moord wordt gepleegd. Aan jou de taak om puzzels op te lossen, verdachten te ondervragen en aanwijzingen te verzamelen om de dader te pakken. <br /><br />Nu zullen de zes afleveringen verschijnen op de PC. Iedere aflevering staat op zichzelf met eigen zaken zoals diefstal, brandstichting en vandalisme. Iedere aflevering eindigt echter in een cliffhanger die een rode draad door het verhaal vormt en pas in de laatste aflevering wordt opgelost. Verder is het spel te spelen met maximaal vier spelers zodat puzzels samen opgelost kunnen worden.<br /><br />Eind november zal de serie verschijnen via grote download portalen en van <a href="http://www.bluetoadmurderfiles.co.uk/" target="_blank">de offici�le site</a>. Daar zijn ook screenshots en een trailer te bekijken.<br /><br /><font size="1" color="#999999"><b>Bron:</b></size> <a href="http://www.adventuregamers.com" target="_blank"><font size="1" color="#999999">AdventureGamers</font></a>
Berichten: (5)


Door Sneaker @ 22 Oct 2010 01:17 pm
Was jaloers op de PS3 bezitters want leek me een zeer interessante adventure serie. Gelukkig kunnen wij er binnenkort op de PC ook mee aan de slag.

Door vanya @ 24 Oct 2010 11:01 am
Ik heb onlangs het eerste deel gekocht en een paar minuten gespeeld maar ik vond er niet veel aan. Je krijgt wat tekst te lezen en dan een &#039;quiz&#039; waarin je dan moet laten zien dat je goed opgelet hebt. Het is ook eigenlijk bedoeld om met een paar vrienden te spelen en niet in je eentje. Maar zelfs dan lijkt me er niet veel aan.

Door Sneaker @ 24 Oct 2010 02:29 pm
Hmm, dat vind ik dan weer spijtig om te horen. Zitten er verder wel puzzels en dergelijke in? Of is het echt alleen maar cutscene&#039;s met vragenrondjes na afloop?

Door vanya @ 24 Oct 2010 07:34 pm
Ik had maar een paar minuten gespeeld en was daarna gestopt omdat ik er niks aan vond, maar ik zal hem binnenkort weer eens aanzetten en kijken of het later beter wordt. ;)

Door Irish @ 15 Feb 2017 12:59 pm
Hola Agustina,para emeinndimreptos con té, recomiendo que te contactes con:Teeson, The Tea ExperienceEl Club del Téy para hacer cursos sobre té:Escuela Argentina de TéEl Club del TéMucha Suerte!Tea

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results