Penumbra: Requiem beschikbaar
29 Aug 2008 door Sneaker
De expansion van Penumbra: Black Plague, Penumbra: Requiem, is nu exclusief te koop (via een download) bij <a href="http://www.gamersgate.com/" target="_blank">GamersGate</a> en <a href="http://www.direct2drive.com/" target="_blank">Direct2Drive</a>. Omdat het een expansion is, moet men een exemplaar van Penumbra: Black Plague in bezit hebben. De prijs van de expansion zelf is 9,99 Dollar. Er is ook een Gold Editie met zowel Penumbra: Black Plague als de expansion. De prijs hiervan is 19,99 Dollar.<br /><br />Penumbra: Requiem zal inhaken op de vorige Penumbra-spellen om de serie af te sluiten. In Requiem ga je verder weer het vorige deel stopte. Je bent Philip die steeds dieper wegvalt in de waanzin. Hierdoor wordt hij gedwongen om niet alleen de monsters en demonen buiten te bestrijden, maar ook zijn innerlijke demonen. Dit keer wordt het steeds moeilijker om werkelijkheid te onderscheiden van de verbeelding. Je kan dus niet op je zintuigen vertrouwen om te overleven. De beslissingen die je neemt kunnen het verschil maken tussen leven en dood. <br /><br />Er is ook een trailer voor Penumbra Requiem vrijgegeven. Deze is onder andere <a href="http://www.gamershell.com/tv/14182.html" target="_blank">hier</a> te bekijken en te downloaden.
Berichten: (3)


Door Anonymous @ 29 Aug 2008 12:03 pm
Ik dacht dat het een stand alone ging worden.. Niet dat je Requiem zou gaan spelen zonder de voorgaande spellen te hebben gespeeld...

Door Sneaker @ 29 Aug 2008 12:07 pm
Nee, het was bij de aankondiging al duidelijk dat het een expansion zal worden, zie het nieuwsbericht van 16 April 2008.

Door Sneaker @ 29 Aug 2008 04:48 pm
Er is vandaag een trailer beschikbaar gekomen (zie bericht).

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results