Three Cards to Midnight aangekondigd
20 Aug 2008 door Sneaker
Chris Jones en Aaron Conners, makers van de Tex Murphy serie, heeft details vrijgegeven voor hun nieuwste adventure <i>Three Cards to Midnight</i>. Deze adventure heeft echter niets te maken met de bekende detective serie. <br /><br />In Three Cards to Midnight speel je een vrouw, genaamd Jess, en het spel speelt zich af in de tegenwoordige tijd. Het spel moet een soort hommage worden van de klassieke afleveringen van de televisie serie The Twilight Zone. Jones en Conners beloven een verhaal dat qua structuur veel wegheeft van de film The Usual Suspects. Net als in deze film wordt het verhaal onthult aan de hand van flashbacks.<br /><br />Over de gameplay is nog niet heel veel bekend gemaakt. Conners vertelde wel dat het spel verschillende moeilijkheidsgraden kent, een niet lineair verhaalstructuur en voldoende variatie in gameplay elementen waardoor het spel vaker gespeeld kan worden en een uniek ervaring neerzet voor iedereen die het spel gaat spelen. <br /><br />Het team maakte verder bekend dat de ontwikkeling van het spel al ver gevorderd is en dat men hoopt het spel in November uit te kunnen brengen. Ze hopen verder dat Three Cards to Midnight het eerste deel van een serie adventures gaat worden. <br /><br />Een eerste teaser/trailer is <a href="http://www.unofficialtexmurphy.com/messageboard/viewtopic.php?f=10&t=1874" target="_blank">hier</a> te bekijken.<br /><br />Verder is er een teaser afbeelding te zien op de site van <a href="http://www.adventuregamers.com/newsitem.php?id=1728" target="_blank">Adventure Gamers</a>.<br /><br />Hou verder de <a href="http://www.threecardstomidnight.com/" target="_blank">offici�le site</a> in de gaten. Vanaf September moet hier nieuwe content op komen, waaronder trailers en een interactive demo.
Berichten: (3)


Door Sneaker @ 20 Aug 2008 02:22 am
Klinkt erg interessant. De teaser/trailer is (ondanks dat je niets ziet) erg interessant. Goede voice acting zo te horen. Ben benieuwd naar de eerste beelden.

Door Veliremus @ 20 Aug 2008 06:19 pm
Goeie voice-acting inderdaad. Maar nu de beelden nog...

Door VonGlower @ 20 Aug 2008 07:47 pm
Zonder die beelden weten ze in ieder geval al een aardige sfeer neer te zetten. Dit schept hoge verwachtingen. Die afbeelding doet ook een beetje film noir aan.

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results