Review Knightsquire
06 Apr 2008 door Dave
De laatste poll op Adventure-Island staat er al een tijdje en er is een duidelijke voorkeur naar aanvullingen van de Adventure A-Z sectie en de Gratis Adventures sectie. <br /><br />Daar gaan we de komende tijd ons best voor doen, met vandaag alvast een review van de gratis adventure <b>Knightsquire</b>. Deze review kun je <a href="http://www.adventure-island.nl/gratis/index.php?file=overig/revknightsquire">hier</a> lezen.
Berichten: (3)


Door Sneaker @ 08 Apr 2008 01:09 am
Goede review Dave. <br /> <br />Heb hem zelf ook even gespeeld. Mijn bevindingen in het kort. Leuke, kleine adventure. Paar kleine dingen die ik jammer vond, was dat sommige hotspots erg klein waren. Vond het wel leuk dat de ridder en de knecht samen moeten werken en objecten uit moeten wisselen, maar er is één &quot;puzzel&quot; die ik gewoon niet eerlijk vond. Verder vond ik het einde jammer. Had graag nog een klein cutscene op het einde willen zien om het verhaal af te ronden en te zien hoe het echt afloopt. <br /> <br />Maar verder een leuke, maar te korte adventure met mooie graphics, leuke dialogen en grappige muziek die helaas wel vaak in herhaling valt.

Door Anonymous @ 08 Apr 2008 01:11 am
Welke puzzel vond je niet eerlijk? Die met de kandelaren? Want daar heb ik ook behoorlijk lang vastgezeten...

Door Sneaker @ 08 Apr 2008 01:19 am
Dat is hem inderdaad. <br /> <br /> <br />Het hele spel mag je niet met elkaar praten maar in die ene ruimte mag het ineens wel. Daar liep ik inderdaad op vast. <br />Wat de kleine hotspots betreft, daar liep ik vast in bij de trappen in het kasteel. Het was niet duidelijk (voor mij dan) dat er twee trappen waren. <br />[/SPOILER ALERT]

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results