Nieuwe releases
07 Aug 2012 door Sneaker
Er zijn twee nieuwe adventures verschenen. De eerste is <b>Blindside</b>. Eerder dit jaar verscheen deze audio horror adventure al op de iOS systemen en nu is het ook verkrijgbaar op de PC en de Mac. Je speelt een assistent professor genaamd Case die blind wakker wordt, zijn woonplaats vernietigd is en mysterieuze monsters het op mensen voorzien hebben. Kan je jezelf en je vriendin redden zonder ook maar iets te zien?<br /><br />Het spel is direct verkrijgbaar in de AppStore voor iOS systemen en via Desura voor de PC. Op de <a href="http://www.blindsidegame.com/" target="_blank">offici�le site</a> is meer informatie over het spel te vinden en zijn trailers te bekijken.<br /><br />Eind vorig jaar verscheen <b>Age of Enigma</b> voor de PC en de Mac. Nu is het spel ook verschenen voor de iPad en is aangekondigd voor iPhone, Android, Kindle Fire en Nook Color. In deze casual adventure speel je medium Ashley Reeves die wakker wordt uit een nachtmerrie over een huis dat opgaat in vlammen. Daarna ontvangt ze een brief waarin ze wordt gevraagd om naar datzelfde huis te komen. Er zitten zes spoken gevangen die Ashley moet helpen hun onopgeloste dood te verklaren en uit te zoeken waarom ze naar het huis is gelokt. Meer informatie kan je vinden op de <a href="http://www.ageofenigma.com/Casual_Box_Studio_Official/Age_of_Enigma.html" target="_blank">offici�le site</a> van het spel.<br /><br /><font size="1" color="#999999"><b>Bron:</b></font> <a href="http://www.adventuregamers.com" target="_blank"><font size="1" color="#999999">AdventureGamers<font size="1" color="#999999"></a>
Berichten: (5)


Door Sneaker @ 07 Aug 2012 01:13 am
Blindside klinkt erg interessant.

Door Bart de Waal @ 07 Aug 2012 07:57 am
Inderdaad Sneaker, een heel apart iets.

Door Sneaker @ 08 Aug 2012 01:39 am
Ik heb het net aangeschaft. Geluid komt in mijn oortjes een beetje raar door. Dit maakt het navigeren lastig. Het is sowieso niet makkelijk. Je moet letten op het geruis van de tv en het hoofdkarakter zegt dan waar hij tegen aan loopt. Het is maar de tutorial maar als dat in het echte spel ook zo zit ben ik bang dat dat je wel uit het spel haalt. Van het weekend maar even kijken of ik het op mijn hoofd pc kan spelen of met een andere headset. Hopelijk helpt dat.

Door Bart @ 10 Aug 2012 01:34 pm
Het is wel een interessant concept, maar lijkt mij ook best lastig om daar een goed spel mee te maken. Stel bijvoorbeeld dat de blinde hoofdpersoon in een kamer of iets komt en er is een monster daar, hoe ga je je eigen daar uit redden? :) Lijkt mij zeer lastig. <br />Het zou misschien beter zijn als je bijvoorbeeld ontvoerd was en de ontvoerders gaan weg voor een bepaalde tijd en in die tijd moet je zien te ontsnappen uit het gebouw waar je zit. Ben zelf niet zo&#039;n fan van tijdsdruk maar ik kan even geen beter voorbeeld bedenken.

Door Sneaker @ 11 Aug 2012 05:35 pm
Ik zal later wel een aparte topic voor dit spel openen in het forum. Wat overzichtelijker dan deze nieuwspost.

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results