Review Gemini Rue
19 Mar 2011 door Sneaker
In Gemini Rue draait het om Azriel Odin, een ex-huurmoordenaar die aankomt op de planeet Barracus om iemand te vinden. Maar wanneer het gruwelijk misgaat keert hij zich tot de criminelen waar hij eerder voor werkte. Aan de andere kant van het heelal is er een man genaamd Delta-Six die zonder geheugen wakker wordt en alles op alles zet om zijn geheugen terug te krijgen. Het lot brengt deze twee mannen samen voor een avontuur dat de toekomst van het heelal zal bepalen. <br /><br />Gemini Rue bracht de maker, Joshua Nuernberger, de Student Showcase Award op de 2010 Independent Games Festival. Is dat terecht geweest? Je kan het lezen in <a href="http://www.adventure-island.nl/reviews.php?do=view&id=131">Marjo's review</a>.
Berichten: (2)


Door Betje @ 20 Mar 2011 10:34 am
Prachtspel tot dusver. Alleen zit ik nu behoorlijk vast bij het schieten. Lukt me niet om de juiste score te halen, ook niet op Žasy&quot;. Wat jammer dat ze die vechtscenes hebben toegevoegd.

Door Sneaker @ 20 Mar 2011 02:05 pm
Hallo Betje, <br /> <br />Wellicht heb je wat aan de walkthrough die Marjo voor het spel geschreven heeft: http://www.adventurespel.nl/walk/gemini.htm <br /> <br />Bij een groot aantal schietscenes heeft ze wat tips mee gegeven. Wellicht kan je er wat mee.

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results