Red Johnson's Chronicles en AMY aangekondigd
07 Mar 2011 door Sneaker
Lexis Num�rique, �#65533;n van de grootste onafhankelijke ontwikkelaars van Europa, heeft twee nieuwe adventures aangekondigd.<br /><br />De eerste is <b>Red Johnson's Chronicles</b>, een onderzoeksadventure en puzzelspel. Het spel zal in mei verschijnen via het Playstation Network. In het spel speel je de Red Johnson uit de titel. Hij is een priv�-detective in stad die door de misdaad in zijn greep wordt gehouden. Hij moet aanwijzingen verzamelen, puzzels oplossen en verdachten ondervragen om een moord op te lossen. Op de offici�le site is al een <a href="http://www.red-thegame.com/" target="_blank">eerste teaser</a> te bekijken.<br /><br />De laatste aankondiging is <b>AMY</b>, een survival-horroradventure van Paul Cuisset (bekend van onder andere Flashback). Het spel speelt zich af in 2034 waar de opwarming van de aarde fikse gevolgen heeft gehad. De wereld wordt geteisterd door natuurrampen en ziektes verspreiden zich erg snel. Silver City in Midwest, USA heeft ontzettend veel last van de inslag van een komeet. Wanneer Lana weer bij kennis komt is het chaos om haar heen. Een uitbarsting van geweld, woede, vernieling en dood, een levende hel. Bekenden van Lana zijn hier ook door bezeten na besmetting met een virus. Ondanks dat ze gewond is en door het virus besmet is weigert ze hieraan toe te geven en probeert ze te vluchten. Amy, een geheimzinnig autistisch meisje van acht jaar met vreemde krachten dwingt haar om beslissingen te nemen die hun leven zal veranderen. Het spel zal in juni verschijnen op het Playstation Network.
Berichten: (3)


Door Sneaker @ 07 Mar 2011 10:41 pm
AMY klinkt fantastisch, jammer dat het alleen op de Playstation 3 zal verschijnen.

Door Vanya @ 07 Mar 2011 11:02 pm
AMY trekt mij nou juist helemaal niet, ik hou helemaal niet van survival-horror. Niks mis met horror-adventures, integendeel, maar ik hou er niet van als ik dood kan gaan in een spel. Red Johnsons&#039; Chronicles vind ik wel interessant.

Door Sneaker @ 08 Mar 2011 12:31 am
Ieder zijn ding natuurlijk (je weet hoe ik over actie elementen in adventures denkt). Ik heb er zelf geen problemen mee (al weet ik niet in hoeverre je in AMY dood kan gaan). <br /> <br />Maar het verhaal klinkt erg interessant en doet me denken aan zombie films en films als 28 Days Later. Ik ben verder erg benieuwd naar de uitwerking van Amy in het spel. Of het ook echt het verhaal be´nvloed.

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results