Trailer, trailers en nog eens trailers
08 Dec 2010 door Sneaker
Er zijn een aantal trailers verschenen van aankomende adventures.<br /><br />De eerste is van Back to the Future, Telltale Games nieuwste episodische adventure serie. Het spel gaat verder waar de derde film gestopt is. De eerste aflevering heet It's About Time en zal in deze maan nog verschijnen. De trailer is op de <a href="http://www.telltalegames.com/bttf" target="_blank">offici�le site</a> te bekijken.<br /><br />De tweede trailer is van Harvester Games, de maker van de horror adventure <a href="http://www.adventure-island.nl/reviews.php?do=view&id=97">Downfall</a>. Hun volgende titel heet The Cat Lady waarin je Susan Ashworth speelt. Ze probeert zelfmoord te plegen nadat haar man is overleden. Na een mislukte poging heeft ze iets meegenomen uit het hiernamaals. Er zullen vijf mensen in haar leven komen, eentje zal haar leven verbeteren, de vier anderen zullen haar leven vergallen. De trailer is <a href="http://www.youtube.com/watch?v=hrPK1rRbWqA&feature=player_embedded" target="_blank">hier</a> te bekijken.<br /><br />De laatste trailer is van de science fiction adventure Prominence. <br />De trailer is <a href="http://www.youtube.com/watch?v=MtgDw5LOFvk" target="_blank">hier</a> te bekijken. Hierin wordt je erop uitgestuurd om een nabij gelegen planeet te koloniseren. Maar dan gaat er iets gruwelijks fout wanneer je alleen wakker wordt, zonder herinneringen en zonder besef wie je eigenlijk zelf bent. <br /><br /><font size="1" color="#999999"><b>Bron:</b></size> <a href="http://www.adventuregamers.com" target="_blank"><font size="1" color="#999999">AdventureGamers</font></a>
Berichten: (7)


Door Sneaker @ 08 Dec 2010 01:53 am
De stem van Marty in BttF is echt geweldig. Lijkt echt heel goed op Michael J. Fox.

Door Wicked @ 08 Dec 2010 12:33 pm
Prominence ziet er wel heel cheap uit voor 2010..

Door Sneaker @ 08 Dec 2010 07:44 pm
Meen je dat nou? In welk opzicht? Ik vind Prominence er best goed uitzien, zeker als indie adventure.

Door Anonymous @ 08 Dec 2010 10:19 pm
Ik ben het ermee eens dat het allemaal nogal clinisch en erg statisch uit ziet. <br /> <br />Zoals op 0:46, die hal is zo glad en clean. Er zijn geen kleine details verwerkt die het net iets realistischer zouden maken.

Door Sneaker @ 09 Dec 2010 12:43 am
Heb daar niet zo&#039;n probleem mee, het is tenslotte een ruimte station. Het deed me een beetje aan Portal denken.

Door Wicked @ 09 Dec 2010 12:44 pm
Wat betekend &#039;Indie&#039; nou eigenlijk?

Door vanya @ 09 Dec 2010 01:46 pm
&quot;Indie&quot; staat voor &quot;independent&quot;, onafhankelijk. Dit zijn dus ontwikkelaars die geen geld krijgen van een uitgever. Meestal zijn het kleine studio&#039;s van minder dan tien mensen, die in hun vrije tijd een spel maken.

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results