Review Puzzle Agent
16 Jul 2010 door Sneaker
Sinds gisteren maken jullie kans op �#65533;n van de vijf exemplaren van Puzzle Agent in <a href="http://www.adventure-island.nl/other.php?file=overig/prijsvraagpuzzleagent">onze prijsvraag</a>. Een spel winnen is natuurlijk altijd leuk, maar is het een beetje de moeite waard? Die vraag wordt nu beantwoord in onze review. Dus klik snel <a href="http://www.adventure-island.nl/reviews.php?do=view&id=120">hier</a> en lees of Telltale Games zijn naam hoog weet te houden.
Berichten: (6)


Door J @ 18 Jul 2010 10:08 am
De houterigheid in de animatie is een van de stijlkeuzes net zoals Annable doet in zijn filmpjes. Op deze manier kan hij sneller animatiefilmpjes maken. Dit komt ook goed uit voor Telltale, omdat een full-on 2D geanimeerde adventuregame belachelijk duur is om te maken.

Door Sneaker @ 18 Jul 2010 02:17 pm
Zoals ik in de review zei begrijp ik waarom ze ervoor gekozen hebben, maar het ziet er gewoon niet goed uit. En dan heb ik het niet over de animatie van de karakters wanneer ze wat aan doen zijn of praten (want dit ziet er gewoon goed uit), maar wanneer ze in beweging zijn. Bijvoorbeeld op de sneeuwmobiels. Dit is gewoon een dia show. <br /> <br />Als ze dat wat smoother hadden laten lopen had dat er al een stuk beter uitgezien. Het is gewoon een statische afbeelding die wat meer fps nodig had gehad. <br /> <br />Daarnaast spreken ze deze animatie nog eens tegen ook door een mooi beweging&#039;s effect toe te voegen zoals bijvoorbeeld in het menu of wanneer Nelson het hotel voor het eerst verlaat. Dat ziet er geweldig uit en wekt bij mij meer een stripgevoel op dan de dia animatie. Jammer dat dat effect nauwelijks gebruikt wordt.

Door J @ 18 Jul 2010 03:53 pm
Jij bent toch niet weg van dia shows in adventuregames ;)

Door Sneaker @ 19 Jul 2010 02:33 am
Ik ben inderdaad verzot op spellen die gebruik maken van foto&#039;s (zoals bijvoorbeeld de Carol Reed serie). Maar mijn animaties wil ik zo smooth mogelijk hebben ;).

Door J @ 19 Jul 2010 11:35 am
Meh, t zou raar zijn als zoiets wel soepel zou bewegen maar de rest niet. Zo&#039;n soort animatie is daarnaast ook vrij simpel te doen dus het is echt wel een bewuste stijlkeuze geweest. Maargoed, smaken verschillen <br />*rent weg

Door Sneaker @ 19 Jul 2010 02:53 pm
Maar zelfs dat doen ze niet. Het eerder genoemde bewegingseffect is zeer smooth. Ook andere animaties van de karakters zijn redelijk soepel. De laatste werkt erg goed in het spel ondanks en versterkt het stripgevoel. Als je echter kijkt naar bijvoorbeeld de sneeuwmobielen, dat is echt gewoon 1 fps en dat vind ik er niet uitzien. <br /> <br />Ik ben overigens zelf niet bekend met de films van Annabelle. Maar het grafische stijltje (op de animatie na) spreekt me erg aan.

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results