Monkey Island komt op twee manieren terug
01 Jun 2009 door Vanya
Hoewel de E3 officieel pas morgen begint komen er toch al heel wat nieuwtjes los. Een ervan is in ieder geval erg interessant voor liefhebbers van klassieke adventures. LucasArts heeft namelijk besloten Secrets of Monkey Island opnieuw uit te brengen. Het spel wordt volledig opgepoetst, niet alleen krijgt het veel mooiere graphics en een nieuwe soundtrack met alle stemmen ingesproken, er komt ook een hintsysteem. Wel blijft het verhaal hetzelfde. Als je al dat nieuwerwetse gedoe maar niks vindt kan je het spel ook gewoon in de oude versie spelen. The Secret of Monkey Island Special Edition komt uit op PC en Xbox Live Arcade.<br /><br />LucasArts kondigde daarnaast aan, dat er een samenwerking is met TellTale Games. Dat bedrijf kennen we van de Sam&Max, Bone en Wallace&Gromit spellen. Zij gaan een vijftal games maken die zich afspelen in de wereld van Monkey Island. De episodes zullen te spelen zijn op de PC en WiiWare. <br /><br />De officiele site van The Secret of Monkey Island Special Edition vind je <a href="http://www.lucasarts.com/games/monkeyisland/">hier</a> en de officiele site van Tales of Monkey Island vind je <a href="http://www.telltalegames.com/monkeyisland">daar</a>.
Berichten: (6)


Door Sneaker @ 01 Jun 2009 09:40 pm
E3 is vandaag al begonnen hoor. In ieder geval geweldig nieuws. Dus die MI: Special Edition was toch geen fout van USK. Ben benieuwd. Ziet er in ieder geval goed uit. <br /> <br />Hoop dat niet fans ook de spellen kunnen spelen zonder veel te missen, want ik heb de eerdere serie nooit gespeeld (I know, shame on me). Wil het overigens wel erg graag.

Door Sneaker @ 01 Jun 2009 10:38 pm
De persconferencie is terug te kijken op onderstaande link: <br /> <br />http://e3.gamespot.com/video/6210375/

Door vanya @ 01 Jun 2009 10:55 pm
Nee, de echte beurs begint pas morgen, alleen de persconferentie van Microsoft is vandaag. ;)

Door Sneaker @ 01 Jun 2009 11:25 pm
Oh, dacht dat dat ook al bij de echte show hoorde.

Door Anonymous @ 03 Jun 2009 03:17 pm
Dus SMI komt uit in zijn oude jasje qua graphics e.d. via de Special Edition, en er komt bovendien een nieuwe versie (grafisch gezien). <br /> <br />Fantastisch dat ze Armato ook weer hebben voor Guybrush! Zijn stem is voor mij de enige echte stem voor Guybrush !

Door Hans @ 05 Jun 2009 03:04 pm
Best. News. Ever.

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results