Review Les Mis�rables
19 Jan 2009 door Sneaker
10 jaar lang is Chris Tolworthy bezig geweest aan de serie Enter The Story. Een adventure serie gebaseerd op klassieke romans. Het eerste deel is gebaseerd op het bekende verhaal van Les Mis�rables. Na vele films en musicals is het nu tijd voor een spel.<br /><br />Maar hoe is de vertaling van boek naar spel? Marjo dook enthousiast in het eerste verhaal van de serie en haar bevindingen kan je <a href="http://www.adventure-island.nl/reviews.php?do=view&id=78">hier</a> lezen.
Berichten: (2)


Door vanya @ 19 Jan 2009 09:48 am
O, dat klinkt toch wel heel interessant. Toen ik de berichten las over het spel was ik nogal skeptisch, maar na deze review ga ik toch maar eens kijken of het een aanschaf waard is (ik koop normaal eigenlijk alleen spellen in doosjes en hoesjes, en geen download-only - tenzij ik weet dat er achteraf nog een CD-versie komt zoals bij Sam&Max - ik wil toch graag wat op de plank kunnen zetten :D ).

Door Sneaker @ 19 Jan 2009 12:11 pm
Via zijn site kan je ook een versie op cd bestellen. Maar dat is gewoon een kale disc zonder boxart. Die heeft hij overigens wel beschikbaar gemaakt. Onderaan de volgende pagina kan je ze downloaden. <br /> <br />http://enterthestory.com/buy.html

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results