Broken Sword: Shadow of the Templars voor Nintendo Wii en DS
19 Dec 2008 door Jeroen
De Wii en DS van Nintendo lenen zich prima voor adventure games. Ze schieten dan ook als paddestoelen uit de grond. Nu is er een gouden oude aangekondigd: Broken Sword: Shadow of the Templars - Director's Cut<br /><br />Deze Director's Cut zal nieuwe dialogen bevatten die ingepast worden in het originele verhaal en er komen nieuwe puzzels die speciaal de mogelijkheden van deze spelcomputers benutten. Tevens worden er nieuwe gezichtsuitdrukkingen door tekenaar Dave Gibbons gemaakt, bekend van o.a. Watchmen. De releasedatum voor deze versie staat gepland voor maart 2009.<br /><br />De originele plot is terug te vinden in het A-Z gedeelte van onze site dat <a href="http://www.adventure-island.nl/gamedetails.php?id=141">hier</a> te vinden is. Lees ook <a href="http://www.adventure-island.nl/reviews.php?do=view&id=13">onze review</a> van deze klassieke adventure.
Berichten: (2)


Door Sneaker @ 20 Dec 2008 02:55 am
Geweldig nieuws. Ik ben ook blij om te horen dat het geen simpele port wordt maar dat er ook nieuwe puzzels bijkomen. <br /> <br />Vraag me alleen af wat ik van die nieuwe gezichtsuitdrukkingen moet vinden. Als dat maar goed uitpakt.

Door Jeroen @ 20 Dec 2008 08:43 pm
Ik ben deze originele adventure momenteel aan het spelen en hij bevalt prima. Daarna ga ik alle andere delen spelen en tegen de tijd dat alles uitgespeeld is kan ik me nog eens uitleven op deze Director&#039;s Cut. Ik heb er al zin in!

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results