Last King of Africa naar de DS
18 Jun 2008 door Sneaker
Focus Home Interactive en White Birds hebben besloten om Last King of Africa (beter bekend als B. Sokal Paradise) uit te brengen op de Nintendo DS. Momenteel verwacht men deze adventure eind 2008 uit te brengen. <br /><br />Men heeft aangegeven dat het spel grotendeels opnieuw gemaakt moest worden om het aan te passen voor de Nintedo DS. Zo zijn er veel puzzels opnieuw gemaakt en maakt het spel gebruik van het touch screen, de stylus en de microfoon. Ook het verhaal is onder handen genomen. Zo is er het �#65533;n en andere veranderd in de relaties tussen de karakters, zijn de dialogen versimpeld en als ze praten, krijgt je het gezicht van de karakter te zien met verschillende gezichtsuitdrukkingen. De 3D actiescene's zijn geschrapt, waardoor het een pure point-and-click adventure is geworden. Verder is er nog een duidelijk map en een help systeem toegevoegd.
Berichten: (2)


Door Sneaker @ 18 Jun 2008 05:55 pm
Ben blij dat ze hier geen makkelijk port van gemaakt hebben, maar echt dingen hebben toegevoegd, weggelaten of aangepast.

Door Hines @ 15 Feb 2017 12:32 pm
Nadal, c&rsquo;est la force et la modesties incarnées. Et puis j&rsquo;aime l&rsquo;estime qu&rsquo;ont ces deux joueurs l&rsquo;un pour l&¢Âuuo;aqtreÃrs€Â¦ et Djoko, qui a un jeu de rêve, mérite quand même d&rsquo;être enfin égratigné !!! A suivre, et sursum corda.

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results