Op schattenjacht in Zack and Wiki
19 Apr 2008 door Dave
Sneaker is met Zack en zijn apenvriendje Wiki op zoek gegaan naar de schatten van Kapitein Barbaros. Ze zijn echter niet de enige die achter dit fortuin aanzitten.<br /><br /><b>Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure</b> is een adventure voor op de Nintendo Wii en brengt met zijn unieke gameplay een nieuwe dimensie aan het adventuregenre. Sneaker onderzoekt of dit avontuur de moeite waard is in zijn <a href="http://www.adventure-island.nl/reviews.php?do=view&id=64">review van Zack and Wiki</a>.
Berichten: (3)


Door Anonymous @ 20 Apr 2008 01:57 pm
Ik wilde even kwijt dat ik de screens er inderdaad prachtig uit vind zien! <br /> <br />Is er al iets bekend over een eventueel vervolg?

Door Sneaker @ 20 Apr 2008 05:11 pm
Ik heb er niets over gelezen, maar zou graag een sequel willen zien. Ben alleen bang dat het spel er niet genoeg voor verkocht is.

Door Darya @ 06 Apr 2013 01:25 pm
Hi, Ia0am just beginadning to look at Getadting Things Done. Ia0am wonadderading how it is going for you and if you have any hints or tips. Also, have you used any of the cool tools like iGTD and if so, what are your thoughts?Thanks!

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results