Werk in uitvoering
04 Oct 2007 door Dave
Wat is er allemaal veranderd? Voor ons, de crew, is het nu mogelijk om online spellen, ontwikkelaars, reviews en previews toe te voegen en aan te passen. <br /><br />Voor jullie is er nog meer verbeterd. Zo is het mogelijk om de Adventure A-Z te doorzoeken op letter of subgenre. Of gewoon via de zoekpagina. Bovendien kun je bij elk spel gerelateerde spellen (van dezelfde serie bijvoorbeeld) zien, gerelateerde artikelen, of gerelateerde reviews en previews zien.<br /><br />En op de ontwikkelaars pagina krijg je bij elke ontwikkelaar een mooi lijstje met de spellen die deze ontwikkelaar heeft uitgebracht. Langzamerhand gaan we ook van elk bedrijf een stukje geschiedenis en een logo plaatsen en krijgen alle spellen ook weer de screenshots terug. <br /><br />Het is dus nog niet helemaal perfect, maar we vonden deze nieuwe mogelijkheden te leuk om nog langer achter te houden.
Berichten: (3)


Door Anonymous @ 05 Oct 2007 01:14 am
Even kijken of dit nog werkt. <br /> <br />Want er is iets fout waardoor je de emoticons niet kunt zien en bovendien niet kunt zien hoeveel berichten er al zijn geplaatst...

Door Pieter @ 22 Oct 2007 05:44 pm
Bij de poll is trouwens ook niet meer direct te zien wat de tussenstand is.

Door Anonymous @ 27 Oct 2007 09:34 pm
Klopt, maar ik ben bang dat dat er ook niet meer komt. We gebruiken nu een andere poll dat ook weer door de hele crew online aangepast kan worden en deze crew laat alleen de tussenstanden zien als je op View results klikt.

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results