Trailer A Vampyre Story
21 Sep 2007 door Vanya
Op de offici�le site van A Vampyre Story is vandaag de eerste trailer verschenen. Deze was op de Games Convention in Leipzig eind augustus aan vakpers getoond, en nu voor het eerst aan het grote publiek. Je kunt de trailer, die zo'n twee minuten lang is, op de site zelf bekijken in een popup, of eerst downloaden naar je eigen computer.<br /><br />De trailer staat <a href="http://www.vampyrestory-game.com/index.php?action=show_site&id=13" target="_blank">hier</a>.
Berichten: (4)


Door Veliremus @ 22 Sep 2007 01:57 pm
Oei, valt toch een beetje tegen hoor... 3D graphics zijn een beetje achterhaald... <br /> <br />Wel mooi: Adventures games aren&#039;t dead, they&#039;re undead!

Door Jun @ 22 Sep 2007 08:31 pm
Ja ik vind het echt ontzettend jammer van de 3D characters, ik weet niet wat ik van deze mix moet vinden. Voice-acting heeft me ook nog niet echt overtuigt. Artwork daarintegen is uiteraard geweldig

Door Landje @ 23 Sep 2007 10:15 am
We zijn gewoon verwend met betere , mooiere en zo . <br />Maar ik vind hem schitterend en kan al niet wachten om in bezit te hebben

Door SuperDre @ 27 Sep 2007 09:42 am
Uhm.. hebben jullie de trailer wel goed bekeken, zowiezo is het dus cartoon achtig, maar het niveau van de belichting zoals in de trailer heb ik zelden gezien in een game (zeker adventure game).. Ik vindt het er in iedergeval goed uitzien, en hoop dat de game zelf ook nog echt leuk is (want dat is natuurlijk het belangrijkst)..

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Ga je op vakantie dit jaar?
Ja
Nee
View Results