Nieuwsbrief Once Upon a Time in Japan
27 May 2007 door Sneaker
Abborado Studios die momenteel het eerste deel uit de Once Upon a Time in Japan serie aan het ontwikkelen zijn, hebben hun eerste nieuwsbrief uitgebracht. <br /><br />Na een korte introductie leggen ze uit waar ze inspiratie voor deze adventure hebben opgedaan. Daarna laten ze zien hoe een scene gemaakt wordt. Van een korte, eerste schets naar een 3D weergave van de scene tot de uiteindelijke versie. Dan volgt nog een korte Q&A met de makers (wordt er gehint naar een eventuele Wii versie?) en er wordt afgesloten met een aantal schetsen van locaties die in het spel te bezoeken zijn.<br /><br />De nieuwsbrief is in PDF formaat en kan vanaf de <a href="http://www.abborado.com/" target="_blank">officiele site</a> (onder Newsletter) gelezen worden of direct door <a href="http://abborado.com/newsletter/Abborado_Newsletter_1.pdf">hier</a> te klikken.
Berichten: (3)


Door Sneaker @ 27 May 2007 04:19 pm
De schetsen (vooral de laatste) zien er erg goed uit.

Door Afzal @ 12 Aug 2013 02:03 pm
Loek BeckersPosted on 22/05/2012 at 10:37 pm &#124; Hoi Karin, Super jammer dat ik je opsnongeavind gemist heb! Het ziet er, alleen al afgaande op de foto&#039;s, heel inspirerend en enthousiasmerend uit. Een goed begin is het halve werk, dus dat heb je goed gedaan! Heel veel succes en dat je de sprankeling en het plezier blijft behouden.En.. ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.lieve groet,Loek

Door Martha @ 06 Mar 2014 08:11 am
Combined underwriting consortia (JUAs). A JUA is a kind of combining consortium that offers insurance to the otherwise uninsurable. QuotesChimp firms composing insurance in circumstances reveal in the gains and deficits of the insurance company composed from the JUA.

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results