King's Quest IX komt er zeker!
05 Jun 2006 door Crypto
Het is officieel! Na lange discussies en copyright geklooi is het onoffici�le "King's Quest IX" het offici�le "The Silver Lining" geworden. <a href="http://www.tsl-game.com/">The Silver Lining</a> heeft een nieuwe <a href="http://www.tsl-game.com/">site</a> met nieuwe secties, een prijsvraag en een nieuw forum. Tevens is het productie team nu een echt bedrijf geworden en heeft <a href="http://www.postudios.com/company/">Phoenix Online Studios</a> nu een eigen <a href="http://www.postudios.com/company/">site.</a> <br /><br />King's Quest was verloren, dacht men, toen Vivendi het bedrijf aanklaagde vanwege copyright schending. Maar tevens dankzij de "Save KQIX" site, heeft Vivendi besloten het toch te laten maken door Phoenix Online Studios. Nu wachten we op "Shadows" het eerste deel uit The Silver Lining trilogie.
Berichten: (6)


Door Crypto @ 05 Jun 2006 05:36 pm
Hier ben ik heel blij mee. Ik ben echt benieuwd naar deel 1 !

Door Sneaker @ 05 Jun 2006 07:13 pm
Klinkt ook erg goed, al moet ik zeggen dat ik helemaal niet onder de indruk ben van de screenshots.

Door Crypto @ 07 Jun 2006 04:16 pm
Welke bedoel je (link)? Want er zitten ook hele oude tussen. De nieuwe vond ik juist wel aardig.

Door Sneaker @ 07 Jun 2006 04:50 pm
Die ook op hun site staan. De recentste (2005). Vind het gewoon niet indrukwekkend. Een hele verbetering in vergelijking met 2003 (mag ook wel). Maar vind het nog steeds niet indrukwekkend.

Door Koalabeat @ 07 Jun 2006 09:09 pm
Achja, het gaat meer om het spelplezier dan de graphics vind ik zelf. Moet ooit nog eens aan de King Quest serie beginnen. Maar heb ondertussen zoveel recente spellen dat ik nog wel ff zoet ben

Door Crypto @ 08 Jun 2006 12:02 pm
Inderdaad niet heel indrukwekkend, maar onthoudt dat het een fanproductie is hè. Ik vind het verhaal belangrijker, ben benieuwd of ze die King&#039;s Quest vibe kunnen pakken.

Naam:
E-mail: (Optioneel)
Vul Adventure in:
Powered by CuteNews 

Wordt hier nog wel eens gekeken?
Nee
Ja
Soms
View Results